Tilstede er Camilla og Kristina

Dagsorden: 

1.     Udstilling i Vejle, lokalet er ledigt 12-18, er tiden okay? 

2.     Skovlunde – hvad tid? Hvad med Agility, vi mangler en dommer

3.     Sommerfest, er det en god idé?

4.     Det er Rottens – artikelideer? 

5.     Skal vi have gang i fup/fakta/vidste du? 

Punkt 1. 
Lokalet i Vejle er reserveret til et andet arrangement om morgenen, vi kan derfor først få adgang til lokalet fra kl. 12. 
Egentlig er 6 timer nok, men der drøftes også om det måske bliver stressende, når man har en tidsramme der skal overholdes, der skal stilles ting op og rengøring efterfølgende og hvis der er mange deltagere. Så vi bliver enige om at forsøge og høre om lokalet er ledigt d. 14. september, ellers vil vi reservere det d. 7. september og få det til at fungere. 

 

Punkt 2. 

Vi drøfter lidt om det måske kunne være hyggeligt hvis vi spiste sammen med udstillerne for lige at ryste os lidt mere sammen. Det drøftes at aftensmad måske vil være for sent, hvis folk kommer langvejs fra, så vi bliver enige om at det bliver morgenmad samtidig med indtjek. 
Vi bliver enige om at tiden skal være fra 10-17, indtjek og morgenmad fra 10-11, publikum er velkomne fra kl. 11 af, der indlægges frokost ved 13.30-14 og sluttes af med præmieoverrækkelse og fælles oprydning omkring kl. 16-17, med mulighed for at vi er færdige tidligere og rykker præmieoverrækkelsen. Lokalet har vi til rådighed til kl. 22, så vi har ikke travlt med at blive færdige. 
Vi har ikke nogen agility dommer, så vi bliver enige om, at vi i stedet stiller banen op og så kan udstillere hygge sig med at prøve det. 
Vi drøfter kort om præmier og andet vi skal forberede til udstillingen og bliver enige om at holde endnu et møde kort inden udstilling, så vi kan få alt på plads. Vi vil begge forsøge at sy nogle køjer til præmier og så skal der findes ud af andre præmier, da vi mangler sponsorater. Men det drøftes på et senere tidspunkt. 
Camilla kigger på t-shirt, hvor logo kan komme på, så vi er synlige for gæster. Derudover skal der købes silkebånd, så der kan laves rosetter, hvilket Camilla og hendes søster står for at lave.

 

Punkt 3. 

Der bliver snakket lidt om idéen om en sommerfest, for at ryste rottefolket sammen, som har været en af grundende til vi oprettede foreningen. Vi snakker lidt om der vil være opbakning når foreningen ikke er større. Der bliver foreslået at vi kan lave en afstemning på facebook siden og er der stemning for det, så vil vi gå videre med planlægningen. Lokale kan bookes uden beregning på Fyn. 

 

Punkt 4. 

Camilla har lavet en artikel til bladet og kigger videre på flere artikelidéer. Kristina foreslår en idé og vil kigge videre på det og se om ikke hun kan lave en artikel. Derudover er planen at tilføje udstillingsresultater fra Skovlunde og nogle billeder fra udstillingen. Vi planlægger at have bladet færdig til udgivelse sidst i juni og andet blad sidst i december. 

 

Punkt 5. 

Ja vi skal helt sikkert have gang i det. Der er oprettet et google docs, hvor vi kan tilføje idéer til listen. Planen er både at gøre foreningen mere synlig og aktiv, men samtidig også få noget af den gamle viden manet til jorden med nogle af den nyere viden der er belæg for. 

Planen er at forsøge at få det ud ca. hver 3. uge.