Persondataforordningen er gældende for os som forening og har indflydelse på foreningens drift, da vi indsamler personhenførbare data i forbindelse med indmeldelse i foreningen og ved tilmelding til udstillinger eller registrering af rotter og stamtavler. Derfor vil vi på denne side uddybe hvilke data, vi indsamler.

Indsamling af data via hjemmesiden
Da vi bruger en weebly baseret hjemmeside, er det ikke os, der bevidst indsamler data om vores besøgende. Weebly gør opmærksom på dette, når besøgende skal acceptere Cookies på hjemmesiden og det er alene weebly, der indsamler oplysningerne. Vi henviser derfor til weebly.com som dataindsamler, databehandler og dataansvarlig, når man accepterer cookies på hjemmesiden. 

Indsamling af data via privat kontakt, mail og Facebook
I forbindelse med vores kontakt med medlemmer eller andre, der besøger hjemmesiden, vores facebook side eller sender os beskeder, så indsamler og behandler vi de data, som man selv opgiver til os. Private beskeder både via Facebook og mail vil blive slettet, når de ikke længere har relevans.

Indmeldelse i foreningen
Når man melder sig ind i foreningen, bliver man registreret med oplysninger, der gemmes i et medlemsregister og der bliver de stående, så længe man er medlem. Melder man sig ud, vil medlemsoplysningerne blive slettet efter fem år. 


Link til Datatilsynet